Kirketoften 5,

Gamtofte

5610 Assens

Danmark

Tlf.: 51 24 49 89

CVR.: 26 85 77 24

​                NYHEDER

Idégrundlag​

AgroManagements hovedinteresse er at tilbyde hovedsagelig primærproducenter, men også mindre virksomheder i følgeindustrierne (grovvarer, fonarbejdringsled o.l.) de certificeringer, som der er behov for til en rimelig pris, uden at kvalitet, seriøsitet eller mål går tabt for kunden.

Der arbejdes med både private, nationale samt internationale standarder og det er både planteavl (Grønsager, blomster, sædskifteafgrøder samt blomster og juletræer) og animalsk produktion (p.t. kvæg og fjerkræ)​.

AgroManagement er akkrediteret efter ISO 17065 standarden.Vi arbejder hele tiden på at tilpasse tidens krav til certificering, og bliver løbende akkrediteret til de enkelte standarder, som der vurderes at blive økonomi i.

​Vi arbejder konstant på at skaffe samarbejdspartnere i mange forskellige lande, for derved at mindske de faste omkostninger til akkreditering og certificering. Vi arbejder også på at få flere inspektører, auditorer godkendt i de forskellige lande og i Danmark. Ved at have medarbejdere spredt ud i henholdsvis Danmark og i udlandet skulle vi meget gerne være med til at mindske omkostningerne.

Det er vigtigt at have en lille organisation, men alligevel have en så stor organisation at vi kan være fleksible.