Kirketoften 5,

Gamtofte

5610 Assens

Danmark

Tlf.: 51 24 49 89

CVR.: 26 85 77 24

​                NYHEDER

GLOBALG.A.P. certificering?​

Mange spørger skal jeg certificeres? Der er ingen lov, der foreskriver at man skal certificeres. Men der kommer oftere og oftere krav fra kunder, med ønske om en certificering.

​Hvordan skal man gribe det an? det er nok forskelligt fra virksomhed til virksomhed hvordan man bedst griber det an.

​Her kan der findes nogle dokumenter, der kan være behjælpelig

Her findes en generel information om GLOBALG.A.P. certificering​

Vi har i AgroManagement derudover gennemgået standarden for Frugt og grønt, hvor vi har beskrevet kort hvilke krav vi forventer at være opfyldt for de enkelte kravelementer. Det skal kun ses som en vejledning. Men man er frit stillet for hvordan man indarbejder de enkelte krav.

Vi anbefaler altid at man i god tid får et uforpligtende tilbud på en certificering. Prisen for en certificering beregnes på produktions type, på areal, antal adresser, antal ansatte og ellers der har indvirkning på det tidsforbrug vi forventer at have.

Certificering: En certificering består af, at vi kommer forbi og ennemgår den/de tjeklister, der er relevant for den aktuelle certificering. Vi skal gennemgå alle krav i standarden. Et typisk program for certificeringen er, at vi starter med at gennemgår hvad der skal certificeret, hvilken standard og aktuelle forhold, der kan have indflydelse på certificeringen. Herefter gennemgår vi alle punkter i standarden. Vi skal se de krævede dokumenter. Herefter går vi en tur rundt i produktionen, Det vil sige, at vi skal se opbevaring af gødning, planteværnsmidler, værksted, pakkeri alt afhænger af hvad der er elevant for den enkelte producent.

Inden vi går hjem, vil alle blive informeret om hvilket resultat vi er kommet frem til

Når man er certificeret kan man vælge at holde pause fra certificeringen ved at få en frivillig suspension - eller man kan blive suspenderet. Regler for suspension findes her: Suspension.